За нас - КАНДЕКС ЕООДCandexПОСЕТЕТЕ
Складова техника № 1 в България

За нас - КАНДЕКС ЕООД

Фирма КАНДЕКС ЕООД е създадена през 1996 година и вече повече от 15 години се ръководи от стремежа да осигурява всичко необходимо за качественото обслужване на товари.

Първоначално врати отваря търговска база във Варна, където и до днес се намира главният офис и управление на дружеството. КАНДЕКС бързо се намесва на пазара за резервни части за подемна техника, като излиза извън границите на страната и установява трайни търговски взаимоотношения с редица компании от Източна Европа.

Естествено продължение се явява създаването на сервизен център, който в началото е насочен предимно към българските марки техника, а впоследствие се специализира в сервизирането на западноевропейски, американски и японски марки, между които CLARK, TOYOTA, NISSAN, CATERPILLAR, MITSUBISHI, YALE.
За кратко време търговията с резервни части отстъпва водещото си място и акцентът се поставя върху продажбата на нови и употребявани мотокари.
През 2006 година немският Clark Mheu, наследник на пионерите в каростроенето - Clark USA, предоставя ексклузивни дилърски права на КАНДЕКС, следва договор за представителство и с UpRight, част от Snorkel USA.В началото на 2010 година стартира проект "София".

Година по-късно и базата в Пловдив става факт.

От 01.03.2014 г. офисната мрежа на фирмата се допълва от база Бургас.

През 2015 г. КАНДЕКС стъпва и на румънския пазар с откриването на шоурум и търговски комплекс в Букурещ

Паралелно с подемната индустриална техника КАНДЕКС развива и упява да наложи като доминиращи на бългаския пазар марките Totalift и Liftex за складова техника, прикачни устройства и аксесоари и Royal и Nexen - за супереластични и бандажни гуми за мотокари. Основните направления на развитие са обогатяване на продуктовата гама, поддържане на постоянна наличност на над 100 машини в трите търговски центъра и предлагане на повече, по-качествени и по-достъпни услуги. В духа на съвременните технологии и с цел да улесним максимално нашите клиенти, спестявайки им време и усилия, повечето от продуктите, които предлагаме, могат да се поръчат и онлайн. Специално внимание е обърнато както на клиентите, потърсили техника, чрез удобните форми за запитвания и поръчки, така и на клиентите, нуждаещи се от резервни части.
 

2021, Всички права запазени.
За нас - КАНДЕКС ЕООД