Складова техникаCandexПОСЕТЕТЕ
Складова техника № 1 в България

Складова техника

Транспалетни колички
Повече от 30 типа палетни колички в зависимост от спецификата на приложение. С дължина на вилиците от 800 мм до 2000 мм, капацитет 500, 2000, 2500, 3000, 3500 или 5000 кг, хидравлични и електрически, за стандартни палети с минимална височина 85 мм или за нископрофилни палети - 52 и 35 мм, с обикновена или лята хидравлична помпа, с двойни или единични товарни колела на вилиците. Всички транспалетни колички са придружени от сертификат за съответствие и гаранция от 12 до 24 месеца


          

          

          


- Електрически транспалетни колички /транспортери/

Транспортерите са оборудвани с батерия и вградено зарядно устройство. Те осигуряват много по-бързо и лесно преместване на палетите, без влагане на усилията, необходими при работа с ръчна транспалетна количка. Още по-голямо удобство за работещия е транспортера със степенка / платформа за водача.Стакери

- Хидравличен високоповдигач (стакер)

При необходимост и от вертикално преместване във височина на стоките, ръчните колички не могат да бъдат от полза. Именно тук е мястото на хидравличния стакер. С компактните си размери и голяма маневреност той е подходящ за малки по площ складове и ненатоварен режим на работа. Сред основните предимства са: икономичност, надеждност, компактност.
  • Хидравличен високоповдигач с бързоповдигаща помпа - Разновидност, с която се ограничава тройно броя напомпвания, нужни за достигане на максимална височина.
      - Полуелектрически високоповдигач (стакер)

За да се облекчи повдигането, полуелектрическият стакер е снабден с електромотор, който замества ръчното напомпване. Преместването на машината остава ръчно, но операторът полага значително по-малко усилия за обслужването на даден товар. Препоръчва се, когато нуждата от използването му е ежедневна, но разстоянието, на което се премества и порежда товара е сравнително малко.- Електрически високоповдигач

Ако складовата площ е голяма, извършваната работа е интензивна и всяко забавяне коства средства, решението е закупуването на електрически стакер. При него както повдигането, така и движението са електрически.
  • Електрически стакер със седящ водач -  стакерът се управлява от обособено операторско място, като по този начин се постига максимална прецизност, бързина и комфорт.
 
Стакерът, в трите си разновидности: хидравличен, полуелектрически и електрически, е икономично решение за транспортиране, подреждане и складиране на товари до 1500 - 2000 кг. в малки и средни по площ складове с тесни работни коридори и ненатоварен до умерен режим на работа.


2021, Всички права запазени.
Складова техника